Nosaltres – Biohabitabilitat

BIOHABITA! és una cooperativa d’arquitectes que treballa fent biohabitabilitat per aconseguir entorns arquitectònics saludables i desenvolupem el nostre treball en 3 àmbits: fem tasques d’assessorament per aconseguir entorns arquitectònics saludables, mesurem els paràmetres físics que defineixen un entorn saludable i realitzem activitats formatives per transmetre la manera de fer saludable el nostre entorn arquitectònic.

Tenim el reconeixement oficial de l’Institut Espanyol de Baubiologie (IEB) com a assessoria en Bioconstrucció. La baubiologie és la ciència que estudia les relacions globals dels organismes vius (biologia) amb el nostre entorn edificat residencial i laboral (construcció) incloses totes les noves tecnologies que s’hi utilitzen.

Tenim la constitució jurídica de Societat Cooperativa Catalana Limitada Professional de Treball Associat sense ànim de lucre.

biohabitabilitat

Els nostres valors

Com a cooperativa fomentem els valors en què ens hem constituït: ajuda mútua, responsabilitat, democràcia, igualtat, equitat i solidaritat. Creiem en els valors ètics de l’honestedat, la transparència, la responsabilitat social i la preocupació per les persones i l’entorn. Ens caracteritzem per posar les persones en el centre i promovem formes d’organització més democràtiques i participatives.

Als nostres projectes utilitzem sempre materials i tecnologies responsables amb la salut de les persones i el medi ambient (eficiència energètica, energies renovables, sostenibilitat ambiental, materials naturals lliures de tòxics, sistemes biocompatibles, consum local i responsable, promoció del verd i la biodiversitat, objectiu residu zero, tractament d’aigües pluvials, grises i residuals, confort lumínic i acústic, etc.)

Coneix més sobre
les sòcies – Expertes en biohabitabilitat

Som Teresa Monleón Fernández, Joan Cuevas Pareras i Carlos Sentmenat Bertrand, arquitectes i màster en bioconstrucció per l’Institut für Baubiologie + Nachhaltigkeit (IBN)-Institut Espanyol de Baubiologie (IEB)-Universitat de Lleida (UdL). Carlos Sentmenat Bertrand és també especialista en mesurament de camps, ones, radiacions i altres contaminants per l’IBN.

Pere Cañadas Torres, arquitecte tècnic, màster en bioconstrucció i especialista en mesuraments de baubiologie. És sòcia col·laboradora per a l’àrea de Girona.

Currículums

Fem xarxa

Estem convençudes de que el treball en xarxa ens complementa, per això formem part de: